References

Een eerste ontmoeting. Elkaar proeven. Vaststellen dat er een klik is. Haar schitterende boek lezen. Haar nog beter begrijpen. Begrijpen hoe goed zij luistert, hoe snel en diep zij begrijpt en openstaat om dan weer zelf te leren. Helemaal van vooraf aan. Ik bewonder haar. Een mooie warme vrouw. Zowel in de rol van personal coach als team coach zie ik haar het helemaal gaan maken. Een reis door je eigen leven met deze vrouw – ook al is het maar tijdelijk – kan ik warm aanbevelen. Een geweldige coach!

Dina-Perla is een warrior die ik pas kon ontmoeten toen ik er aan toe was, zij gaf mij de weg aan naar een volmaakte staat van geluk. Zij is instaat je een spiegel voor te houden, niets houd haar tegen om het uiterste uit je zelf te halen. Als je Dina-Perla om hulp vraagt verwacht dan niet dat je achterover kan leunen, je zal echt aan de slag moeten.

Boeiende bijeenkomst! Interessant om wat meer verdieping te krijgen in A Course in Miracles en de koppeling aan de persoonlijke verhalen van alle deelnemers. Open sfeer.

Intieme en verrijkende course. Kleine groep in een gecreëerde vertrouwde omgeving, waar persoonlijke verhalen en theorieën/tools worden gedeeld onder begeleiding van een geweldige mentor.